جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

نحوه راه اندازی سیستم مالی

زمان مطالعه این مقاله: 8 دقیقه

راه اندازی سیستم مالی

فهرست مطالب

راه اندازی سیستم مالی یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین اموری است که هر کسب‌و‌کار باید آن را در اولویت قرار دهد. یکی از مهم‌ترین مهارت‌هایی که هر حسابدار باید با آن آشنا باشد، نحوه استقرار و راه اندازی سیستم حسابداری برای انجام امور مالی و حسابداری شرکت‌ها و موسسات است. از آنجایی‌که نرم افزارهای حسابداری متنوعی تا کنون توسط شرکت‌های تولید نرم افزارهای مالی به بازار معرفی شده‌اند و هرکدام از آنها خصوصیاتی منحصربفرد دارند و نحوه نصب و راه اندازی هرکدام ممکن است تفاوت‌هایی داشته باشد، لذا باید برای راه اندازی سیستم های مالی در محل کار خود، از افراد خبره استفاده کنید. در این مقاله از وبلاگ تخصصی گروه مالی و حسابداری زانا به بررسی چگونگی راه اندازی سیستم مالی و همچنین معرفی خدمات زانا در زمینه راه اندازی سیستم‌های حسابداری برای کسب‌و‌کارهای مختلف می‌پردازیم.

راه اندازی سیستم مالی

نکات مهم در راه اندازی سیستم مالی

راه اندازی سیستم مالی باید به‌صورت مرحله به مرحله اجرا شود. یکی از نکاتی که در راه اندازی سیستم جامع مالی باید به آن توجه داشته باشید، حفظ ارتباط آن با سایر سیستم‌های موجود در سازمان است. همان‌طور که می‌دانید استقرار سیستم مالی یکی از مهم‌ترین مراحل در راه‌اندازی و تاسیس هر شرکت و سازمانی است و برای مدیران و صاحبان سرمایه اهمیت ویژه‌ای دارد. بنابراین راه اندازی یک سیستم کارآمد و دقیق مالی یکی از چالش‌هایی است که هر کسب‌و‌کاری در ابتدای راه خود با آن روبرو می‌شود. اولین مرحله برای راه اندازی سیستم مالی، انتخاب یک نرم افزار مالی و حسابداری متناسب با نیازهای کسب‌و‌کار شما است که بتواند تمامی نیازها را پوشش دهد. مورد دیگر در انتخاب سیستم های مالی، سازگار بودن آن با دیگر نرم افزارهایی مورد استفاده در سازمان است.

چگونگی راه اندازی سیستم مالی

همان‌طور که در بخش قبل گفته شد، اولین قدم برای راه اندازی سیستم مالی انتخاب و تهیه یک نرم افزار مالی مناسب برای بیزینس است. بعد از اینکه نرم افزار مالی را انتخاب کردید، در مرحله بعدی باید آن را روی سرورهای سازمان نصب کنید. دقت داشته باشید که در این مرحله باید تمامی اصول امنیتی و پشتیبانی نرم افزار را به‌درستی انجام دهید و از نصب کامل و درست نرم افزار اطمینان حاصل کنید. مرحله بعدی پس از نصب سیستم مالی، وارد کردن تمامی اطلاعات مالی کسب‌و‌کار مانند درآمدها، مالیات، هزینه‌ها، حقوق کارمندان و … به صورت کامل و جامع است. بعد از انجام تمامی مراحل بالا شما می‌توانید از بخش گزارش‌دهی سیستم مالی خود، برای تهیه گزارش‌های مالی موردنیاز خود استفاده کنید.

راه اندازی سیستم مالی یکی از پیچیده‌ترین فرایندهای هر سازمانی است و نیاز به ایجاد هماهنگی میان افراد، فرایندها و تکنولوژي‌ها دارد. بنابراین یکی از اصولی‌ترین کارهایی که باید قبل از نصب و راه اندازی سیستم حسابداری در شرکت خود انجام دهید، بررسی تمامی نیازها و انتظارات شما از سیستم مالی است. با برگزاری جلسه و مشخص کردن نیازها و چالش‌ها شما می‌توانید از میان نرم افزارهای مالی موجود، یکی از قدرتمندترین و مناسب‌ترین سیستم‌ها را که برطرف کننده تمامی نیازهای شما باشد، انتخاب کرده و نسبت به تهیه و نصب و راه اندازی آن اقدام کنید. برای انتخاب سیستم مالی مناسب بهتر است از نظر کارشناسان حسابداری و حسابداران خبره‌ای استفاده کنید که با اصول مالی و حسابداری و همچنین نرم افزارهای موجود و امکانات هر کدام به خوبی آشنایی دارند و می‌توانند بهترین مشاوره را برای انتخاب و راه اندازی سیستم مالی به شما ارائه دهند.

استقرار سیستم مالی

مراحل راه اندازی سیستم مالی

به‌طور کلی می‌توان مراحل راه اندازی سیستم مالی در هر شرکت و سازمانی را به ترتیب زیر مشخص کرد:

۱.تهیه سخت افزار و نرم افزار مناسب

۲.راه اندازی سیستم حسابداری به‌صورت دستی

۳.بررسی تمام عملیات و بخش‌های مالی

۴. وارد کردن تمامی اطلاعات مالی کسب‌و‌کار

۵.تهیه فهرست حساب‌ها (معین، کل، تفصیلی و …)

۶.تهیه گزارش‌های مدیریتی

۷.طراحی نمودار سازمانی مربوط به امور مالی سازمان

۸.تدوین و طراحی فرم‌های مورد نیاز و گردش آنها

۹.آموزش کارکنان برای کار با سیستم مالی

۱۰.نظارت بر اجرای درست نظام‌های مالی

بخش‌های مختلف سیستم مالی در هر کسب‌و‌کار

سیستم مالی باید به صورت دقیق و کاملا یکپارچه با توجه به نیاز سازمان به‌صورت تحت وب یا ویندوز نصب و راه اندازی شود. هر سیستم مالی شامل بخش‌های مجزایی است که باید تمامی آنها را راه اندازی کنید تا در کنار هم بتوانند تمامی امور مالی سازمان شما را پشتیبانی کنند. بخش‌های مختلف هر سیستم مالی را به‌طور کلی می‌توان به‌صورت زیر تقسیم‌بندی کرد:

  • سیستم فروش
  • سیستم حقوق و دستمزد
  • سیستم گزارشات مدیریتی
  • سیستم اتوماسیون اداری
  • سیستم حسابداری مالی
  • سیستم امور قرارداد
  • سیستم بهای تمام شده کالا
  • سیستم تدارکات
  • سیستم انبارگردانی
  • سیستم اموال
  • سیستم خرانه داری

راه اندازی سیستم حسابداری

راه اندازی سیستم مالی با زانا

مجموعه زانا با کارشناسانی خبره و باتجربه آماده است تا خدمات خود را در زمینه راه اندازی سیستم مالی به شما ارائه دهد. شما می‌توانید قبل از هرچیزی از مشاوره رایگان گروه مالی و حسابداری زانا در جهت انتخاب یک نرم افزار مالی مناسب برای بیزینس خود بهره ببرید. مشاورین ما بهترین و جامع‌ترین سیستم مالی که در برگیرنده تمامی نیازهای شما باشد را به طور کامل از صفر تا صد برای شما راه اندازی می‌کنند. زانا همچنین آماده است که پس از استقرار سیستم مالی شما، در زمینه آموزش به کارکنان نیز به شما خدمات آموزشی خود را ارائه دهد. مهم‌تر از همه اینکه تیم ما پس از راه اندازی سیستم مالی همواره در کنار شما خواهد بود و در صورت نیاز به هرگونه پشتیبانی، کارشناسان زانا همراه شما هستند.

علاوه‌بر راه اندازی سیستم مالی برای کسب و کار شما توسط زانا، می‌توانید انجام امور مالی خود مانند ثبت اسناد مالی و سایر کارهای حسابداری و مالیاتی خود را به حسابداران متخصص ما بسپارید و خود با اطمینان خاطر به سایر جنبه‌های کسب‌و‌کارتان رسیدگی کنید. زانا تمامی امور مالی شما را با دقت و صحت کامل و در کمترین زمان ممکن و با تعرفه‌ای عالی انجام می‌دهد و در صورت بروز هرگونه مشکل مالی یا مالیاتی در کوتاه‌ترین زمان آن را برای شما رفع می‌کند. برای مشاوره رایگان با کارشناسان ما همین حالا تماس بگیرید.

نحوه راه اندازی سیستم مالی

جمع‌بندی

در نوشته بالا با راه اندازی سیستم مالی برای هر بیزینس و نکات مهم در انتخاب و نصب نرم افزار مالی مناسب برای هر کسب‌و‌کار آشنا شدید. همان‌طور که مشاهده کردید اولین و اصلی‌ترین مرحله قبل از استقرار سیستم مالی در سازمان، بررسی نیازهای شما و انتخاب یک نرم افزار مالی قدرتمند است که بتواند تمامی انتظارات شما را از سیستم مالی رفع کرده و با سایر نرم افزارهای سازمان نیز سازگار باشد. گروه مالی و حسابداری زانا آماده ارائه تمامی خدمات مشاوره و راه اندازی سیستم مالی به تمامی کسب‌و‌کارها است. برای مشاوره رایگان و اطلاع از نحوه ارائه خدمات زانا با مشاورین ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط